Stenberg Balejko Private Equity är ett riskkapitalbolag som ägnar sig huvudsakligen åt Management, Investeringar och Corporate Finance. Gruppen har som företagssfär funnits i mer än 30 år och har under senaste åren utvecklats till dagens Managementgrupp som idag ser över en egen portfölj med dussintalet bolag samt utför konsultuppdrag åt kunder.  

Stenberg Balejko Private Equity söker en Marketing/Art Direction Intern som är ung och driven och som under en tid framöver kommer att arbeta med diverse dotterbolag, främst inom media- och underhållningsindustrin. Som intern är du ute efter att lära dig branschen, utveckla dina färdigheter som marknadsförare och arbetar hårt såväl självständigt som i grupp. Utvalda portföljbolag är restaurangen La Gold Plage i Cannes, den urbana livsstilstidningen DARIUS Magazine, talangagenturen Minus 20 Management, smyckesmärket The Jewelry med mera.

Du kommer att arbeta mycket detaljorienterat främst med annonsering, eventplanering och därtill agera stöd till andra delar av företaget. Kreativt arbete så som foto, bildredigering, publicering, och webbdesign tillhör arbetsuppgifterna. Till uppgifterna ingår även daglig administration.

Din bakgrund finns i arbetslivet, reklam och PR, eller på skola där du har läst relevanta kurser eller har pågående utbildning. Du är snabblärd och arbetar snabbt och effektivt vilket gör att du är van vid att möta deadline.

Vi erbjuder dig en språngbräda att göra på ett resultatinriktat bolag samt möjlighet att i framtiden arbeta för ett av våra dotterbolag. Vi finns i centrala Stockholm men arbetar dagligen mot bolag utanför Sverige. Arbetstiden omfattar 50 – 100% i 3 månader med möjlighet till förlängning i ytterligare 3 månader. Arvode utgår.

Meriter som vi anser vara värdefulla är relevanta erfarenheter och utbildning. Erfarenhet inom tryck och media är av värde. Språkkunskaper är högt värderat i vår koncern där franska och de skandinaviska språken väger tungt.

Din Ansökan till oss önskar vi få in snarast möjligast. Tjänsten tillsätts snarast. Vi tar emot din ansökan via info (at) stenbergbalejko.com senast 2014-09-12.

Frågor välkomnas,

Ali, intern vår 2014

+46 736 83 28 07