Stenberg Balejko Private Equity är ett riskkapitalbolag som ägnar sig huvudsakligen åt Management, Investeringar och Corporate Finance. Gruppen har som företagssfär funnits i mer än 30 år och har under senaste åren utvecklats till dagens managementgrupp som idag ser över en egen portfölj med dussintalet bolag samt utför konsultuppdrag åt kunder.  

Stenberg Balejko rekryterar en Redovisningsekonom till en koncern med flertalet portföljbolag. Hos Stenberg Balejko kommer du tillsammans med den befintliga ekonomiavdelningen arbeta med bland annat koncernens löpande bokföring, skatter, redovisning och rapportering. Då flertalet bolag är i uppstarts- eller expansionsfas kommer du även att delta i arbetet med att strukturera upp processer inom ekonomi och administration.

Din bakgrund har du i din ekonomiutbildning, från universitet eller yrkesutbildning, och arbetslivet. Vi tror att du är ung har cirka 2 – 5 års erfarenhet och bemästrar de flesta moment inom bokföring och redovisning. Att arbeta för en koncern med flertalet bolag inom olika branscher kommer betyda hög arbetsbelastning och korta beslutsvägar med tuffa deadlines. Du tilltalas av den unga och entreprenöriella andan som präglar koncernen.

Du kan arbeta självständigt och är en strukturerad person som är bra på att prioritera och hålla ordning.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en hel företagsportfölj att arbeta med. Vår koncern präglas av entreprenörskap, kompetens och resultat. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Meriter som vi anser vara värdefulla är dina tidigare erfarenheter samt en relevant utbildning. Goda kunskaper inom momsregler, rapportering och koncernbokslut är ett krav. Erfarenhet av Visma Administration är meriterande likaså språkkunskaper.

Din Ansökan önskar vi få in snarast tillsammans med ett personligt brev och en bild på dig själv vilka vi tar emot din ansökan via info (at) stenbergbalejko.com senast den 2013-09-12. Rekrytering sker omgående.

Frågor välkomnas,

Joachim,

+46 704 71 62 11