Upplagd: 2015-03-19

Sista ansökningsdag: 2015-03-31

Om oss

Stenberg Balejko Private Equity konsulterar kunder och har även egna portföljinvesteringar och har som grupp funnits i mer än 30 år där huvuduppgiften är att utveckla bolag i portföljen och förvalta befintliga innehav. Vi har våra kontor i Stockholm och håller just nu på med en satsning för kund vilka under 3 månader kommer att satsa stort på att etablera sig som främst i Norden inom sitt verksamhetsområde varför vi söker en säljare till vårt bolag som kommer att arbeta med detta projekt

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet inom B2B, och är van vid att arbeta i telefon. Det viktigaste är dock att du har viljan att lyckas, är positiv, social och energisk med förmåga att kunna lyssna och anpassa dig till omgivningen. Det är viktigt att du att tjänsten kommer att arbeta med aktiv försäljning där vi arbetar mot resultatmål. Du vill tjäna bra med pengar och samtidigt ha möjlighet till vidare utvecklingsmöjligheter. Du ska kunna det svenska språket i tal och skrift

Utbildning inom ekonomi är inget krav men är meriterande.

 

Vi erbjuder dig:

Stenberg Balejko erbjuder dig en möjlighet till att tjäna bra pengar och samtidigt utvecklas inom B2B med möjligheter att få arbeta med utveckling och försäljning på högre nivå inom snar framtid. Bolaget du kommer arbeta med strävar efter att vara mest spridda i landet på mycket kort tid vilket ger dig en utmaning med goda avkastningsmöjligheter. Du kommer bli utbildad inom försäljningsområdet och kommer ha möjlighet till att senare skapa ditt eget team. Du kommer även få möjlighet att arbeta administrativt med din försäljning då du inte kommer arbeta i ”Call Centre” miljö då införsäljningen sker till företag vilket skapar samarbetsavtal för bolaget.

Vi vill att du har höga ambitioner då kunden arbetar resultatinriktat och mot deadlines vilket innebär högre avkastning på resultat samt vidare karriär inom försäljning och utveckling.

Vi erbjuder en garantilön på 10 000 – 15 000 kronor vilket baseras på erfarenheter, samt provision i relation till satta mål.

Vill du ha möjligheten? Maila in din ansökan idag då vi avser anställa i mars månad.

Arbetstid/Varaktighet
Vardagar: 09.00 – 18.00

3 månaders projektanställning med möjlighet till förlängning.

Lön
Garantilön från 10 000kr
Mycket bra provision.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via mail till info (at) stenbergbalejko.com
Rekrytering sker just nu.