Stenberg Balejko Private Equity är ett riskkapitalbolag som ägnar sig huvudsakligen åt Management, Investeringar och Corporate Finance. Gruppen har som företagssfär funnits i mer än 30 år och har under senaste åren utvecklats till dagens Managementgrupp som idag ser över en egen portfölj med dussintalet bolag samt utför konsultuppdrag åt kunder.  

Stenberg Balejko Private Equity söker en Executive Trainee som är ung, ambitiös och som under en tid framöver kommer att sätta sig in i koncernens diverse portföljbolag. Du kommer att utvecklas inom fälten management och affärsutveckling och arbetar hårt såväl självständigt som i grupp.

Du kommer att arbeta operationellt och strategiskt med bland annat research, implementeringsplaner, sälj, bolagsjuridik samt finnas som avlastning för koncernbolagets och dotterbolagens ledning.

Din bakgrund finns på skolan där du läser till förslagsvis Jur. Kandidat, Ekonom eller Civilingenjör. Du är snabblärd och arbetar snabbt och effektivt vilket gör att du är van vid att möta deadline. Som person är du hårdhudad, avslutar det du påbörjat och är beredd att kämpa för att nå resultat. Du kan arbeta självständigt och är en strukturerad person som är bra på att prioritera och hålla ordning.

Vi erbjuder dig möjligheten att skolas på ett resultatinriktat bolag och en dynamisk miljö. Vi finns i centrala Stockholm men arbetar dagligen mot bolag utanför Sverige. Arbetstiden omfattar 100% och traineeprogrammet inleds med 6 månaders internship som övergår i ett 12 månaders traineeprogram med anställning i koncernen.

Meriter som vi anser vara värdefulla är relevanta erfarenheter och utbildning. En gedigen analytisk förmåga, ett brinnande intresse för affärer, juridik och sälj värderas högt. Även språkkunskaper värderas i vår koncern där franska och de skandinaviska språken väger tungt.

 Din Ansökan till oss önskar vi få in snarast möjligast. Tjänsten tillsätts snarast. Vi tar emot din ansökan via info (at) stenbergbalejko.com senast den 2014-09-05.

Frågor välkomnas,

Anders

+46 704 71 65 10